Suomi–Israel Yhdistysten Liitto ry


liittosuomi-israel.fi

Jedidut (pdf-lehdet) 2017: 3 2 1  2016: 4 3 2 1  2015: 4 3 2 1  2014: 4 3 2 1  2013: 4 3 2 1  2012: 4 3 2 1  2011: 4 3 2 1  2010: 4 3 2 1   vaihda muoto


 

  Etusivu

  Liitto/Yhdistykset
  Tapahtumia
      Suomessa
      Israelissa
  Israel-tietoa
  Media
  Heprea
  Kansantanssi
  Israel-matkailu
  Israelin sää
  Israelin tuotteita
  Muita yhdistyksiä
  Sos. media

  Viralliset suhteet

Tervetuloa Suomi–Israel-yhdistysten liiton sivuille!

             

Näiltä sivuilta löydät tietoa liiton ja sen jäsenyhdistysten toiminnasta. Sivujen tarkoituksena on myös auttaa löytämään tietoa Israelista sekä muustakin Israel-ystävyyteen ja Israelin kulttuuriin liittyvästä toiminnasta Suomessa. Täydennyksiä, muuttuneita tietoja ja tietoja tulevista tapahtumista voi lähettää sivun alareunassa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Israeliin liittyvää tietoa on verkossa tavattomasti. Vaikka löydät sitä toki itsekin helposti hakukoneilla, toivomme, että näiden sivujen linkit helpottavat etsintääsi.

Liitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Näiden sivujen linkit voivat kuitenkin johtaa sivuille, jotka eivät sitä ole. Liiton omassa harkinnassa on, mitkä tiedot sopivat sivujen luonteeseen, mutta ei vastaa sille toimitetun tiedon oikeellisuudesta. Liitto ei myöskään vastaa linkkien takana olevista tiedoista eikä muutenkaan ota niihin kantaa.


Maiju Sabbahin Israel-aiheinen taidenäyttely oli helmikuun 2016 ajan esillä Myyrmäen kirkon seurakuntasalissa. Kuvat tauluista löytyvät myös täältä.      


Tästä linkistä voit liittyä jäseneksi

Liiton julkaisema Jedidut-lehti kuuluu jäsenyhdistysten jäsenetuihin.

Voit tilata erikseen tästä vain Jedidut-lehden, liittymättä jäseneksi. Israelin kulttuuria ja hyviä uutisia neljästi vuodessa!

Ilmestyy maalis-, touko/kesä-, syys- ja joulukuussa.

Jedidutissa on myös edulliset ilmoitushinnat.

Jedidut-lehden numeron 1/2017 tapahtumakalenterissa on maininta Eero Kuparisen jäähyväisluennosta. Päivämäärä on oikea, mutta vuosi väärä. Luento pidettiin jo vuosi sitten. Toimitus pahoittelee huolimattomuuttaan.

 


Kibbutsinäyttely

Israel-ystävyystoimikunta on saanut lahjoituksena 22 suurikokoisesta taulusta koostuvan näyttelyn, joka kertoo 100-vuotisen kibbutsiaatteen historiasta sekä kibbutsielämästä.

Näyttelyn omistaa FIDA International ja yhteyshenkilö on Harri Kröger, harri.kroger@gmail.com.

 


Ajankohtaista


             

Näiden sivujen tietoihin voi lähettää täydennyksiä osoitteeseen portaalisuomi-israel.fi